Božićna subota u Kulturnom centru

Prosinac je mjesec posebne radosti, nezaboravnih susreta u obiteljima i s prijateljima te pripreme za blagdan Božića.

Stoga vas pozivamo na Božićnu subotu u Kulturnom centru, Dubrava 51 a, da osjetite i sami pridonesete stvaranju slavljeničkog ugođaja.

Na to će vas potaknuti prigodnim nastupom Dječji folklor “Dubrava” i Tamburaški ansambl “Dubrava”. Nakon glazbenih minuta, udobno se smjestite u našoj maloj dvorani i sa svojom djecom pogledajte interaktivnu predstavu “Djevojčica bez šibica”, autorice Hane Lukas Midžić, koja će zajedno s djecom preoblikovati Andersenovu tragičnu i beznadnu priču, u priču sa sretnim završetkom. Potom slijedi godišnja projekcija filmskih programa Škole crtanog filma “Dubrava”.

Uz glazbeno-scenski program pripremljene su brojne kreativne radionice za cijelu obitelj. U njima će se izrađivati dječji i tradicijom nadahnuti božićni ukrasi i pokloni!

 

Radionica izrade božićnih ukrasa – kuglica za bor
Voditeljica: Verica Stepić

 

Radionica izrade božićnih svijeća od papira
Voditeljica: Hana Lukas Midžić

 

Radionica izrade anđela od komušine
Voditeljica: Gordana Pajur

 

Radionica izrade prigorskog božićnog kinča
Voditeljica: Marija Jelenić

 

Radionice su besplatne, materijal za radionice je osiguran, a izrađeni predmeti ostaju u vlasništvu polaznika. Svi su dobrodošli!

 

Dođite sa svojom obitelji u Kulturni centar u subotu, 15. prosinca, i provedite nezaboravno prijepodne puno kreativnosti, druženja i zabave!

Program počinje u 10 sati!

Svi pripremljeni sadržaji su besplatni.

Radujmo se i stvarajmo zajedno!

 

Zagreb.info