Izložba Kolibrići za Kolibri

KOLIBRIĆI ZA KOLIBRI

Izložba radova polaznika Dječjeg vrtića Kolibri u povodu 35. obljetnice osnutka ustanove
24. 9. – 4. 10. 2018.

KOLIBRI, DRUGE PTICE… SVAŠTA JOŠ…

Ovom likovnom izložbom dječji vrtić Kolibri želi proslaviti svoj 35-ti rođendan.

Izložbu tvore skupni i individualni radovi djece vrtićkih skupina: Little stars, Pčelice, Štrumfovi i Zvončići. U poticajnom vrtićkom ozračju, Kolibrići svakodnevno mogu kreirati što će likovno stvarati samostalno, zajedno sa svojim vršnjacima ili u zajedništvu s roditeljima i odgajiteljima.

Odgajatelji: Hana Savi, Monika Cigut Steiner, Igor Horvat, Ružica Šerić, Ivana Hadžović, Tajana Ištvanić, Jelena Brleković Sović, Jelena Koutnik, Jelena Pleša Prištof, Janja Jukić. Pripravnice: Anja Vranić i Daria Pavlović.

O izložbi

Dijete u svom spontanom likovnom izričaju, potaknuto snažnim doživljajima svijeta oko sebe, postaje umjetnik. Umjetnik boja, oblika , kombiniranja poznatih i novih materijala i tehnika.

Dječji vrtić Kolibri, u svojemu 35-godišnjem djelovanju, nastojao je omogućiti djeci odrastanje u bogatom poticajnom okruženju i u suživotu s prirodom. Teme radova djece na ovoj izložbi to dokazuju.

Predstavljeni radovi nastali su u spontanim i ciljanim likovnim izričajima djece kao rezultat doživljaja koje su potaknuli i usmjeravali stručni i kompetentni odgojitelji, unoseć u vrtićki kurikulum novu dimenziju.

Vesna Aralica, ravnateljica

fotografije s otvorenja izložbe snimio Svebor Vidmar


.

Organizator izložbe: