Kako probuditi poduzetnički duh u sebi

Ciklus interaktivnih predavanja za usavršavanje prezentacijskih, komunikacijskih i poduzetničkih vještina te potpora osobnom razvoju i gradnji samopouzdanja!

Predavanja se održavaju u maloj dvorani Kulturnog centra!

 

Utorak, 26. 2. u 19 sati

► Kako probuditi poduzetnički duh u sebi

Kako izgraditi samopouzdanje i kako probuditi poduzetnički duh u sebi,  case study o pokretanju start up ideje i njezinim mogućim izazovima na primjeru web aplikacije

Voditeljica: Lorena Vlahovski

 

Tko je Lorena?

Lorena Vlahovski je rođena 23. studenog 1992. godine u Zagrebu. 2011. Godine upisuje Akademiju dramske umjetnosti; smjer produkcija te tada producira niz akademskih filmskih vježbi te paralelno stječe svoje praktično iskustvo na profesionalnim setovima. Godine 2014. završava preddiplomski (BA) studij produkcije te iste godine upisuje diplomski (MA) studij produkcije audiovizualnih i multimedijskih projekata na Akademiji dramskih umjetnosti. Diplomirala je 2018. godine na temi “Metodologija prezentacijskih vještima filmskih pitcheva”. Od travnja 2017. radi u Netoktaciji kao event manager za projekt “#DigitalnaKarijera”, a od 2018. je na poziciji project managera te video producenta za YouTube platformu. Od studenog 2015. godine članica je “Smartup” tima unutar studenske udruge eSTUDENT , a od 2016. do rujna 2018. je članica tima eTRENERI koji organizira treninge “mekih vještina” za članove udruge gdje je dosad održavala treninge na temu prezentacijskih, komunikacijskih vještina te storytellinga. Kao asistentica produkcije na igranim filmovima i filmskim festivalima, obavljala je administrativne poslove, organizaciju snimanja te vođenje volonterskih timova dok je tijekom rada kao asistentica produkcije u produkcijskoj kući DA FILM svoje aktivnosti najviše usmjeravala na raspisivanje natječajne dokumentacije i vođenje festivalske distribucije filmova. Također je, kroz razne (među)akademske projekte, vršila financiranje kroz sponzorstva (FRKA 2013. te među akademski projekt Orfej i Euridika) za što je dobila i Dekanovu nagradu 2014. godine.