Kako napraviti dobar životopis?

Ciklus interaktivnih predavanja za usavršavanje prezentacijskih, komunikacijskih i poduzetničkih vještina te potpora osobnom razvoju i gradnji samopouzdanja!

Predavanja se održavaju u maloj dvorani Kulturnog centra!

 

Utorak, 5. 3. u 19 sati

Kako napraviti dobar životopis

Prvi koraci prilikom traženja željenog posla, kako kreirati kvalitetan životopis, koji su najvažniji elementi koje sadrži dobar životopis, kako ga vizualno urediti

Voditeljica: Ivana Ištvanović

 

Tko je Ivana?

Ivana Ištvanović rođena je 8. studenog 1992. u Bjelovaru. Nakon završenog prediplomskog studija matematike za zagrebačkom Prirodoslovno – matematičkom fakultetu, 2017. godine uspisuje diplomski studij videokomunikacija na Fakultetu elektrotehnike i računalstva. U udruzi eSTUDENT djeluje već 4 godine gdje je bila voditeljica i koordinatorica tima Starter, a ove godine je članica tima za multimediju gdje se aktivno bavi fotografijom, snimanjem i obradom videa za interne i promotivne potrebe udruge. Također je članica eTRENERI tima od 2016. godine te broji 50-ak sati vođenja treninga “mekih vještina” na teme komunikacijsih, prezentacijskih vještina, povratne infomacije (feedback), motivacije i storytellinga.