KOSTA CABARET

Srijeda, 8. 6., od 20.00 sati, mala dvorana Kulturnog centra, Dubrava 51 a

KOSTA CABARET

Izvode: Kostadinka Velkovska, Toni Eterović i Zvonimir Pesečki/Đorđe Manojlović

KOSTADINKA VELKOVSKA, dramska umjetnica i šansonjerka, makedonskog podrijetla, zaposlena u Kazalištu Kerempuh u Zagrebu.

Odigrala je više značajnih uloga u kazalištu, na televiziji i filmu. Dvostruka je dobitnica nagrade Zlatni smijeh, a snimila je i nekoliko nosača zvuka sa šansonama i etno glazbenim aranžmanima.

ULAZ JE SLOBODAN!

Ulaznice možete rezervirati na 01/2050050 ili podići u info centru, Kulturni centar, Dubrava 51 a

 

 

Iz kritike:

‘…Bogat pastozan alt, vrhunska muzikalnost, ali i sveukupnost ovog dvojezičnog (hrvatsko-makedonskog) nastupa koji uz pjesmu i komične točke poveznice obuhvaća i konferansu… Raspon  odabira pjesama, većinom sa šansonjersko-šlagerskim i folklornim uporištem, velik je i respektabilan, a autorica ga tumači u bogatom i izražajnom nastupu: od iskrene vedrine do najfinijih glasovnih modulacija….’

Jagoda Martinčević

‘…uzorak vrlo profinjenog i stilski autentičnog, a modernog etno standarda lako je osjetljiv u pjesmama i nosi nas poput sjete…’

Branko Magdić

…ovaj show naše poznate šansonjerke i glumice Kostadinke Velkovske koketira između zabavnog programa (u kojem autorica, osim niza zabavnih motiva ispresjecenih glazbenim brojevima, iznosi i mnoštvo svakodnevnih dosjetki) i kazališne predstave u kojoj Kostadinka glumi. I hrvatskim i makedonskim jezikom. Glumi lepezu uloga: damu, zavodnicu, hrabru i nježnu. Glumi ludu i nadnaravnu..

A, potom ponovo pjeva…

Igor Rogina