Među šarenim koricama – Uskrs 2014

7. – 9. 4. 2014.
10-13 sati

Kulturni centar, Dubrava 51 a

 

Jedna proljetna ili o čudesnom stablu svijeta

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Narodno sveučilište Dubrava organizira događanje u povodu blagdana Uskrsa pod nazivom Među šarenim koricama – Uskrs, koje će se održati od ponedjeljka do srijeda , 7-9. travnja 2013. u  Kulturnom centru, Dubrava 51 a, od 10 do 13 sati za organizirani dolazak djece osnovnih škola i vrtića.

Program će voditi naš poznata umjetnica Lidija Bajuk koja će djecu upoznati s različitim temama o buđenju proljeća i samog blagdana Uskrsa uz tradicionalne hrvatske napjeve. Nakon razgovora s umjetnicom djeca će sudjelovati u kreativnoj radionici pod vodstvom prof. likovne kulture Marije Lopac.

Sudjelovanje u programu je besplatno.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Veselimo se vašem dolasku!

Želite li sudjelovati u navedenom događanju, molimo vas da se obratite u Narodno sveučilište Dubrava, Cerska 1 na adresu  e-pošte  maja.marohnic@ns-dubrava.hr. Osoba za kontakt je Maja Marohnić, viša stručna suradnica za programe akcija i manifestacija.