Međunarodni dan biološke raznolikosti i Dan zaštite prirode u RH

U Narodnom sveučilištu Dubrava, na našoj staroj lokaciji u Cerskoj 1.,od 10.00 do 13.00 sati za vas smo pripremili eko radionice, likovne radionice i kazališne predstave koje će nam pojasniti što je biološka raznolikost. Voditeljice radionica biti će Smiljana Baran, Davorina Bakota, Ivana Bilić i članovi Ekokluba NS Dubrava: Fran Juraj, Tera, Nina, Jurica, Katarina i Ananda koji će vas provesti kroz edukativne radionice na kojima možete saznati: kako žive ptice, šišmiši i korisni kukci u Dubravi, kakve kućice im trebaju i zašto je sve to važno.

Članovi Ekokluba su vam pripremili prezentaciju o bioraznolikosti koja će vam pomoći da steknete nova saznanja o bioraznolikosti. Čeka vas i likovna radionca oslikavanja majica ili nekog drugog odjevnog predmeta, te origami šišmiši. Ponesite svakako neki svoj stari odjevni predmet kojem možete udahniti novi život, reciklirajte.

I na kraju, dolazi nam u goste dramsko-lutkarska družina RAZKAZ koja nam je pripremila dvije kazališne predstave: DOBRO JUTRO PTIČICE i VRIJEME LETI.