Noć kazališta 2011.

Ovogodišnja Noć kazališta održat će se u subotu 19.11.2011. godine u 7 zemalja: Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Slovačkoj, Sloveniji i Srbiji.

U Hrvatskoj svake godine program je sve bogatiji, ove godine će se u 69 institucija odigrati 118 predstava i 40-tak popratnih programa. Uključeno je 27 gradova: Beli Manastir, Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Grubišno Polje, Jastrebarsko, Karlovac, Križevci, Kutina, Osijek, Poreč, Požega, Pula, Rijeka, Rovinj, Sinj, Sisak, Slavonski Brod, Split, Sveti Ivan Zelina, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Vinkovci, Virovitica, Zadar i Zagreb.

U Noći kazališta posjetitelji će moći uživati u kazališnim programima od jutra do dugo u noć, moći će razgovarati s glumcima, zaviriti iza scene, poslušati koncert, pogledati izložbu, sudjelovati u radionicama, a nadamo se i dobro zabaviti.

Sve informacije vezane za manifestaciju možete pronaći na www.noc-kazalista.com ili www.europeantheatrenight.com

Ukoliko se želite informirati o detaljima vezanim za zemlje sudionice možete ih naći na sljedećim web stranicama: Hrvatska (www.noc-kazalista.com), Slovačka (www.nocdivadiel.sk),  Bosna i Hercegovina (www.noc-teatra.ba), Srbija (www.noc-pozorista.com), Slovenija (http://europeantheatrenight.com/slovenia/), Austrija (www.europaeische-theaternacht.at) i Crna gora (http://europeantheatrenight.com/montenegro/)