Odraslost by Vlatko Štampar

**Rezervacija karata danas više nije moguća!

Kako bismo smanjili gužvu, molimo sve one koji su rezervirali karte da što ranije dođu na blagajnu u Infocentar, blagajna će biti otvorena od 17:30!

Vidimo se u Kulturnom centru!**

U srijedu, 29. svibnja 2019. u 19.30 sati, u maloj dvorani Kulturnog centra, gostuje Vlatko Štampar i izvodi autorski stand up show Odraslost.

ŠTO JE ODRASLOST?
Prošao je 30. rođendan i očekuju se neke odrasle stvari. Žena, svadba, dijete, posao od 9-5, kredit…
Pritisak je tu – “Pa vreme ti je…”, “Pa nesi već dete…” “Kaj se čeka?!”
A ja sam dao otkaz, ženidba nije još u planu, a dijete vjerujem da će mi samo krasti moje igračke.
Toliko o odraslosti.
———————————————–
Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo.
Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.

www.vlatkostampar.com

*Rezervacija ulaznica isključivo na telefon 2050 030 od ponedjeljka 20. svibnja 2019., od 8 do 16 sati. Prodaja ulaznica samo na blagajni male dvorane u Kulturnom centru. Blagajna je otvorena od 18 sati na dan predstave. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti do 19 sati.

 

► Zbog iznimno velikog interesa, izvedba iz male dvorane seli u predvorje Kulturnog centra!

*Rezervacija ulaznica na telefon 2050 030 od ponedjeljka 20. svibnja 2019., od 8 do 16 sati. Prodaja ulaznica samo na blagajni male dvorane u Kulturnom centru. Blagajna je otvorena od 18 sati na dan predstave. Rezervirane ulaznice moraju se preuzeti do 19 sati. Sjedala neće biti numerirana. Hvala svima na razumijevanju!