R.A.P. Real active participation – TRIBINA 1.

četvrtak / 21. 6. / 17 – 21h / Kulturni centar, Dubrava 51a
RAP – real active participation / Mladi na djelu-demokratski projekti za mlade
17h / Što je to demokracija? / uključi se u donošenje odluka u lokalnoj zajednici
19 – 21h / projekt Jednake note / Rap poetične večeri


______________________________________________________________________________________________________________________________


R.A.P. Real active participation – TRIBINA 1.
koja povezuje urbanu kulturu sa lokalnim donositeljima političkih odluka (političarima).

Naime, sa željom da se mladi aktivno uključe u procese donošnja odluka u lokalnoj zajednici, Narodno sveučilište Dubrava organizira u četvrtak 21. 6. u Kulturnom centru, Dubrava 51 a, s početkom u 17 h organizira prvu u nizu tribinu pod nazivom R.A.P. / Real Active Participation.

Tema ove tribine je Hip-hop & demokracija u mojoj zajednici, a gosti su: DJ Phat Philie, Scriptor, Tremens, Emina Bužinkić (Mreža mladih Hrvatske) te Vijećnici Gradskih četvrti Gornja i Donja Dubrava.
Pozivamo sve ljubitelje hip-hopa i aktivnog sudjelovanja na uključenje u dinamičnu raspravu – o tome što za njih znači hip-hop i kako on utječe na njihov kvart. Tribina će započeti kratkom prezentacijom Roberta Mesira, apsolventa Politologije i MC-a „Što je za demokracija za mene“, a završiti programom Rap poetičnih večeri.

Ova tribina dio je međunarodnog projekta RAP -  Real Active Participation, koji se ostvaruje sredstvima Europske komisije kroz Program Mladi na djelu (Demokratski projekti za mlade), putem Agencije za mobilnost i programe Europske unije te sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje kulturu i šport Grada Zagreba.
Partneri na projektu su: Soro Tori Onlus & Pro-Loco (IT, Scurcola Marsicana), Varfok Foundation & Birs Association (HU, Veszprem & Tótvázsony), InFlux (HR, Zadar), a projekt se u Zagrebu ostvaruje u suradnji s Vijećima Gradskih četvrti Gornja i Donja Dubrava.

Ovaj projekt financiran je sredstvima Europske Komisije. Ovaj materijal odražava isključivo mišljenje autora te Komisija ne može biti odgovorna za bilo koju upotrebu navedenih informacija.