Radionice kreativnog recikliranja

Dani Dubrave 2014.

Radionice kreativnog recikliranja

subota 14. lipnja 2014. od 11.00 do 13.00 sati

Kulturni centar, Dubrava 51a

·Izrada svijeća od otpadnog ulja: Ksenija Primorac
·Izrada pletenih odjevnih i uporabnih predmeta od plastičnih vrećica i stare odjeće: Melanija Krklec, Ivana Blagušević, Kristina Ambroš
 

Materijal za radionice je osiguran, ali svi polaznici mogu također doprinijeti ekološkom iskorištavanju unutarnjih rezervi iz vlastitog kućanstva; upotrijebljeno ulje iz kuhinje ili plastične vrećice, tanke i prozirne ili u raznim bojama, stare reklame i časopise, ili pak stare majice, haljine i suknje ili marame koje ćete sa zadovoljstvom izrezati na male krpice duljine 30-ak i širine 2 cm za izradu dekorativnih malih tepiha, torbi i najrazličitijih ukrasa.
Informacije i prijave:
tel: 2050 047, 091 787 5402
Mirjana Podvorac,
Odjel zajedničkih poslova

Projekt Grundtvig obrazovnog partnerstva 2012. – 2014. To smo mi! Naše mjesto, naša kultura! / This is us! Our place, our culture!

ulazi u svoju završnicu. Tema ovog projekta su ekologija i kultura, a cilj je putem međunarodne razmjene iskustva, znanja i vještina unaprijediti rad lokalnih međugeneracijskih, volonterskih skupine s naglaskom na rad sa seniorima.
Pred nama su diseminacijske aktivnosti tijekom kojih ćemo iskustva stečena sudjelovanjem u partnerskim susretima u 6 europskih zemalja (Portugal, Bugarska, Litva, Velika Britanija, Rumunjska, Poljska, Island) podijeliti s našom lokalnom zajednicom; kreativnim pojedincima, klubovima i udrugama. 

 

Radionice će se održati  u cilju promocije programa za cjeloživotno učenje na području razvoja kulture življenja s prirodom, te kreativnog pristupa recikliranju otpadnih materijala.

 

Ovaj program se financira uz podršku sredstava Europske komisije. Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze. Grundtvig obrazovno partnerstvo, projekt broj: 2012-1-HR1-GRU06-01943-1