Srijedom u kazalište: 23. 5. – VELIKA ZVJERKA (Planet Art)

U srijedu, 23. svibnja u 19:30 sati, ugošćujemo Kazalište Planet Art i njihovu ekipu, Marka Torjanca, Slavka Juraga i Luku Dragića s predstavom VELIKA ZVJERKA (Roger Rueff) u režiji Slavice Knežević.

Rezervacija ulaznica isključivo na 2050 030, prodaja ulaznica isključivo na blagajni male dvorane u Kulturnom centru sat vremena prije početka predstave.

 

O biznisu i bitnom

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

Osim toga, Velika Zvjerka dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.

Više o predstavi pročitajte na web stranici Planet Arta