Upisi u plesne i rekreativne programe!

UPISI U NOVE POČETNE GRUPE HIP HOPA I BREAK DANCEA

Od 16. siječnja, započinju UPISI u NOVE POČETNE GRUPE HIP HOPA I BREAK DANCEA za školsku djecu. Tečaj se održava ponedjeljkom i srijedom od 20.15 do 21.15. Prije upisa možete doći na probne satove postojećih grupa ponedjeljkom i srijedom od 19.15 do 20.15 u istočnoj dvorani Kulturnog centra. Čekaju vas iskusni treneri i dobra atmosfera.

UPISI U ENGLESKU WALDORFSKU IGRAONICU

Od 16. siječnja započinju  UPISI u ENGLESKU WALDORFSKU IGRAONICU za djecu od 3. do 7. godine. Uz prirodne materijale i igračke djeca će razvijati svoju izražajnost i kreativnost kroz pričanje priča, lutkarske igre, izradu predmeta, crtanje, slikanje, tkanje, dramatizacije, praćenje i obilježavanje promjena u prirodi i simboličke igre. Zainteresirani mogu doći na probne satove utorkom i četvrtkom od 17.45 do 19.15 u waldorfsku učionicu na drugom katu Kulturnog centra.

UPISI U RITMIČKU IGRAONICU

Djeca od 4 godine mogu se pridružiti RITMIČKOJ IGRAONICI, ponedjeljkom i srijedom od 16.30 do 17.15. Kroz plesne igre i koreografije, otkrit će čaroliju pokreta, razviti koordinaciju i ravnotežu, sluh i osjećaj za ritam, te osjećaj za prostor i ostale plesače.

UPISI U REKREATIVNE PROGRAME

Pravo je vrijeme da se posvetite sebi kroz REKREATIVNE PROGRAME za mladež i odrasle. Organiziramo AERO FIT i LATINO FIT, PILATES i YOGU za početnike i napredne vježbače.